Третирање рака

//Третирање рака
Третирање рака 2017-10-04T15:02:43+00:00

Trajtimi-i-Kancerit

Рак је једна од најважнијих болести данашњице и број оболелих се константно повећава. Милиони људи широм света и око 150.000 у Турској оболи од ове болести сваке године. Ипак, канцер може бити излечив у случају раног дијагностиковања. Ова чињеница чини рану дијагнозу једним од кључних елемената за успешно лечење.

Ми у Acıbadem здравственој групацији  нашим пацијентима оболелим од рака омогућавамо најбољу могућу услугу. Стално инвестирамо у најсавременију опрему за дијагностиковање. Наше технолошке инвестиције имају за циљ да обезбеде рану дијагнозу и лечење рака, заједно са нашим искусним тимом специјалиста онколога.

УСЛУГА НА СВЕТСКОМ НИВОУ

У зависности од врсте рака и места где се јавља, ова болест може бити излечена ако се открије на време и правилно третира. Правилно лечење, пре свега оно које спроводе специјализовани  професионалци употребом најсавременије технологије, може да пружи веома значајну подршку пацијентима. Важно је и то да оболела особа треба да прође кроз дуг и компликован процес лечења. Зато здравствене установе морају да пруже најзначајнију подршку пацијентима, да упосле искусно специјализовано особље, и да поседују најсавременије уређаје и технологије. Водивши се овим начелима, Acıbadem здравствена групација је преузела велике кораке ка лечењу и третирању канцера.

Исти квалитет услуге у свим болницама

У шест болница Acıbadem здравствене групације, лечење се врши најсавременијим уређајима из области онкологије. Ови центри су: Acıbadem Maslak и Acıbadem Kozyatağı у Истанбулу, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana, Acıbadem Kayseri и Аcibadem Atakent. Услуге лечења рака, које је првобитно омогућавала само болница Acıbadem Kozyatağı, проширене су на центре за радиотерапију у које је пуно инвестирано у кратком временском периоду. Подједнако висок ниво услуга обезбеђен је у свим радиотерапијским центрима, који су данас доступни у оквиру шест болница наше здравствене групације.

Симултано надгледање лечења у свим центрима

Захваљујући специјалној медицинској мрежи успостављен је такав систем у свим болницама да су центри у стању да прате једни друге. То значи да стручњаци имају могућност да прате процес лечења и у пракси виде примену третмана који им је потребан за одређеног пацијента. Што више специјалиста прати третман истог пацијента, већа је могућност направити његову стандардизацију.

Примена мултидисциплинарне методе

У Acıbadem центрима стручњаци из различитих области заједно сарађују у лечењу оболелих. Окупљени у оквиру  “Савета за туморе” и у складу са мултидисциплинарним приступом, они имају могућности да деле мишљења како би се дошло до тачне дијагнозе и лечења. Одржавају се одвојене консултације за сваког пацијента, а сваки стручњак даје своје мишљење у оквиру својих поља спесијалистичке медицине. У складу са овим саветима пацијенту се одређује најбољи третман.