Репродуктивна медицина и неплодност

//Репродуктивна медицина и неплодност
Репродуктивна медицина и неплодност 2017-10-04T15:02:41+00:00

Reproductive-Medicine-Infertility

Процена је да сваки седми пар у свету не може да има децу. Стерилитет има дубок психолошки и социјални утицај на животе људи који сањају да имају децу. Данас постоје обећавајући третмани који вам могу помоћи да остварите тај сан.

Aсibadem центар за репродуктивну медицину и лечење неплодности заступа интегрисан приступ у лечењу како би се дијагностиковао проблем и одредила терапија стерилности, док наш тим пружа комплетну подршку у сваком кораку приликом третмана.

Дугачак процес тестирања и процењивања обавља се тако да се прецизно утврде репродуктивни проблеми како би се пронашло одговарајуће решење. Наравно, једно од ових решења је и вантелесна оплодња (IVF), а специјалисти за репродуктивну медицину користе најсавременију технологију постижући завидне резултате. Оплодња се врши заједно са генетским дијагнозама пре саме имплантације и то због дијагностиковања генетских поремећаја код ембриона, али и чињенице да могу да изазову озбиљне болести код деце и родитеља тако што су или заражени или су носиоци болести. Лабораторија за генетску дијагнозу је обновљени регионални центар који је опремљен најсавременијом технологијом у ком раде стручњаци за ову област.