Нега срца

//Нега срца
Нега срца 2017-10-04T15:02:43+00:00

kujdesi-i-zemres

ACIBADEM центри за лечење болести срца користе најсавременију технологију и методе дијагностикивања и лечења који значајно повећавају стопу успеха у свим гранама кардиологије и кардиоваскуларне хирургије. Наглашавајући да рана дијагноза спашава животе, скрећемо пажњу на важност раног детектовања болести и тачне дијагнозе. Зато су нам веома важни дијагностички инструменти са напредном технологијом. Међу онима који се користе су 2х64 компјутеризована томографија са дуплим пресеком којом се врши срчана ангиопластика у року од šest секунди, ПЕТ скенер који омогућава детаљан преглед срца и Flash CT скенер, најбржи уређај за томографију са најнижим нивоом радијације у свету, који може да обавља срчану ангиопластику за 0,25 секунди.

Ми представљамо успех

Ми делимо своје показатеље који мере медицинске и административне перформансе Acıbadem здравствене групе још од 2002.године. Нама највећи приоритет представљају безбедност пацијената и њихово задовољство. Сматрамо да се резултати које постижемо у области лечења срца, као и у свим другим гранама медицине, могу сматрати смерницама и водичем за обезбеђивање боље бриге о пацијентима.

  • На основу критеријума „Еуроскора“ очекивана стопа смртности код операција на отвореном срцу је 3,8%, док у ACIBADEM здравственој групи износи 1,6%.
  • На основу критеријума „Еуроскора“ очекивана стопа смртности код уградње коронарног бајпаса је 2,7%, док у ACIBADEM здравственој групи износи 1%.

Шта је “Еуроскор”?

Ризици који се јављају код хируршких интервенција мање или више се повећавају када се обављају на следећим категоријама пацијената: старијим људима, пацијентима који су доживели срчани удар, онима који су претходно имали операције срца, онима који имају сметње код контраховања и правилних откуцаја срца, проблеме са функционисањем бубрега, јетре и плућа, као и код дијабетичара. Постоје разни начини исказивања резултата процене ризика које пацијент може да има код извођња хируршких интервенција, објективно узимајући у обзир све факторе ризика. Већина земаља и здравствених институција најчешће користи систем бодовања који примењује „Еуроскор“.

Свеобухватна нега

Наши центри пружају здравствене услуге високог стандарда из области кардиоваскуларне хирургије за одрасле и децу.