О Acibadem болници

/О Acibadem болници
О Acibadem болници 2018-02-01T13:14:15+00:00

Acıbadem је најпризнатији приватни здравствени систем у Турској од 1991.Пружамо свеобухватне услуге дијагностике и лечења захваљујући најбољим лекарима, коришћењем најсавременије медицинске технологије и инфраструктуре, акредитоване од стране JCI  стандарда. Наш здравствени систем обухвата 21 потпуно опремљених општих болница и 16 амбуланти, са тимом од преко 2.200 лекара, 3.500 медицинских сестара и 6.500 чланова помоћног особља.

Acıbadem je заправо интегрисанa мрежa за пружање здравствених услуга која надмашује услуге самог лечења. Acıbadem пројектни менаџмент се бави пројектовањем, изградњом и опремањем болница по принципу ‚‚кључ у руке”  у Турској и у иностранству.

Acıbadem мобилна служба” омогућава пружање здравствених услуга на путу, код куће, на послу, у удаљаним индустријским зонама као и стандардне услуге хитне здравствене службе, при хитним евакуацијама, али и услуге теле-медицинске службе.

A-Plus” пружа услуге, попут, кетеринга, прања веша и чишћења болница свих величина.

Acıbadem лабораторија” обезбеђује услуге свих типова лабораторијских анализа укључујући генетске и патолошке анализе, као и чување матичних ћелија.

acibadem-services

Acıbadem је сада део глобалне мреже – IHH. Међународни здравствени систем је заједничка инвестиција малезијског Кахазанаха, јапанског Митсутија и турске Ајдинлар породице, а Acibadem је њен члан од јануара 2012. Овај систем представља широку мрежу болница и клиника у Малезији, Сингапуру, Индији, Кини и Брунеји, под Паркваи, Пантаи и Аполон именима и брендовима који, такође, у оквиру свог система има и  ММУ – Међународни медицински универзитет Малезије. Од јула 2012, ММУ је наведен на берзи у Куала Лумпуру и Сингапуру као друга по величини компанија која се бави здравством у свету, имајући  у виду тржишну капитализацију. ММУ има планове да се шири у Индокини, југоисточној Азији, као и на Балкану, у бившим совјетским земљама и на Блиском истоку.

Acıbadem је референтни центар за многе сложене третмане који захтевају напредну технологију и искуство. Наших шест Центара за рак (хирургија, радиотерапија, хемотерапија), 10 за лечење болести срца (педијатрија и кардиологија за одрасле, као и кардиохирургија), девет за неплодност (IVF), пет за трансплантацију (јетре, бубрега, коштане сржи), три за лечење болести кичме и зглобова, један који се бави спортском медицином, шест нуклеарних и три центра за роботску хирургију су све национално и међународно признати центри са својим најновијим технолошким средствима и високо цењеним лекарима.