Lečenje raka

//Lečenje raka
Lečenje raka 2017-10-03T18:54:13+00:00

Trajtimi-i-Kancerit

Rak je jedna od najvažnijih bolesti današnice i broj obolelih se konstantno povećava. Milioni ljudi širom sveta i oko 150.000 u Turskoj oboli od ove bolesti sveke godine. Ipak, kancer može biti izlečiv u slučaju ranog dijagnostikovanja. Ova činjenica čini ranu dijagnozu jednim od ključnih elemenata za uspešno lečenje.

“Mi u Acıbadem zdravstvenoj grupaciji našim pacijentima obolelim od raka omogućavamo najbolju moguću uslugu. Stalno investiramo u najsavremeniju opremu za dijagnostikovanje. Naše tehnološke investicije imaju za cilj da obezbede ranu dijagnozu i lečenje raka, zajedno sa nimš iskusnim timom specijalista onkologa”.

USLUGA NA SVETSKOM NIVOU

U zavisnosti od vrste raka i mesta gde je javlja, ova bolest može biti izlečena ako se otkrije na vreme i ako se pravilno tretira. Pravilno lečenje, pre svega ono koje sprovode specijalizovani profesionalci upotrebom najsavremenije tehnologije, može da pruži veoma značajnu podršku pacijentima. Važno je i to da obolela osoba treba da prođe kroz dug i komplikovan proces lečenja. Zato zdravstvene ustanove moraju da pružaju najznačajniju podršku pacijentima, da uposle iskusno specijalizovano osoblje, i da poseduju najsavremenije uređaje i tehnologije. Vodevši se ovim načelima, Acıbadem zdravstvena grupacije je preuzela velike korake ka lečenju i tretiranju kancera.

Isti kvalitet usluge u svim bolnicama

U šest bolnica Acıbadem zdravstvene grupacije, lečenje se vrši najsavremenijim uređajima iz oblasti onkologije. Ovi centri su: Acıbadem Maslak i Acıbadem Kozyatağı u Istanbulu, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana, Acıbadem Kayseri i Acibadem Atakent. Usluge lečenja raka, koje je prvobitno omogućavala samo bolnica Acıbadem Kozyatağı, proširene su na centre za radioterapiju u koje je puno investirano u kratkom vremenskom periodu. Podjednako visok nivo usluga obezbeđen je u svim radioterapijskim centrima, koji su danas dostupni u okviru šest bolnica naše zdravstvene grupacije.

Simultano nadgledanje lečenja u svim centrima

Zahvaljujući specijalnoj medicinskoj mreži uspostavljen je takav sistem u svim bolnicama da su centri u stanju da prate jedni druge. To znači da stručnjaci imaju mogućnost da prate proces lečenja i u praksi vide primenu tretmana koji im je potreban za određenog pacijenta. Što više specijalista prati tretman istog pacijenta, veća je mogućnost napraviti njegovu standardizaciju.

Primena multidisciplinarne metode

U Acıbadem centrima stručnjaci iz različitih oblasti zajedno sarađuju u lečenju obolelih. Okupljeni u okviru  “Saveta za tumore” i u skladu sa multidisciplinarnim pristupom, oni imaju mogućnosti da dele mišljenja kako bi se došlo do tačne dijagnoze i lečenja. Održavaju se odvojene konsultacije za svakog pacijenta, a svaki stručnjak daje svoje mišljenje u okviru svojih polja spesijalističke medicine. U skladu sa ovim savetima pacijentu se određuje najbolji tretman.