Reproduktivna medicina i neplodnost

//Reproduktivna medicina i neplodnost
Reproduktivna medicina i neplodnost 2017-10-03T18:54:11+00:00

Reproductive-Medicine-Infertility

Procena je da svaki sedmi par u svetu ne može da ima decu. Sterilitet ima dubok psihološki i socijalni uticaj na živote ljudi koji sanjaju da imaju decu. Danas postoje obećavajući tretmani koji vam mogu pomoći da ostvarite taj san.

Acıbadem centar za reproduktivnu medicinu i lečenje neplodnosti zastupa integrisan pristup u lečenju kako bi se dijagnostikovao problem i odredila terapija sterilnosti, dok naš tim pruža kompletnu podršku u svakom koraku prilikom tretmana.

Dugačak proces testiranja i procenjivanja obavlja se tako da se precizno utvrde reproduktivni problemi kako bi se pronašlo odgovarajuće rešenje. Naravno, jedno od ovih rešenja je i vantelesna oplodnja (IVF), a specijalisti za reproduktivnu medicinu koriste najsavremeniju tehnologiju postižući zavidne rezultate. Oplodnja se vrši zajedno sa genetskim dijagnozama pre same implantacije i to zbog dijagnostikovanja genetskih poremećaja kod embriona, ali i činjenice da mogu da izazovu ozbiljne bolesti kod dece i roditelja tako što su ili zaraženi ili su nosioci bolesti. Laboratorija za genetsku dijagnozu je obnovljeni regionalni centar koji je opremljen najsavremenijom tehnologijom u kom rade stručnjaci za ovu oblast.