NEGA SRCA

//NEGA SRCA
NEGA SRCA 2017-10-03T18:54:13+00:00

kujdesi-i-zemres

ACIBADEM centri za lečenje bolesti srca koriste najsavremeniju tehnologiju i metode dijagnostikivanja i lečenja koji značajno povećavaju stopu uspeha u svim granama kardiologije i kardiovaskularne hirurgije. Naglašavajući da rana dijagnoza spašava živote, skrećemo pažnju na važnost ranog detektovanja bolesti i tačne dijagnoze. Zato su nam veoma važni dijagnostički instrumenti sa naprednom tehnologijom. Među onima koji se koriste su 2h64 kompjuterizovana tomografija sa duplim presekom kojom se vrši srčana angioplastika u roku od šest sekundi, PET skener koji omogućava detaljan pregled srca i Flash CT skener, najbrži uređaj za tomografiju sa najnižim nivoom radijacije u svetu, koji može da obavlja srčanu angioplastiku za 0,25 sekundi.

Mi predstavljamo uspeh

Mi delimo svoje pokazatelje koji mere medicinske i administrativne performanse Acıbadem zdravstvene grupe još od 2002.godine. Nama najveći prioritet predstavljaju bezbednost pacijenata i njihovo zadovoljstvo. Smatramo da se rezultati koje postižemo u oblasti lečenja srca, kao i u svim drugim granama medicine, mogu smatrati smernicama i vodičem za obezbeđivanje bolje brige o pacijentima.

  • Na osnovu kriterijuma „Euroskora“ očekivana stopa smrtnosti kod operacija na otvorenom srcu je 3,8%, dok u ACIBADEM zdravstvenoj grupi iznosi 1,6%.
  • Na osnovu kriterijuma „Euroskora“ očekivana stopa smrtnosti kod ugradnje koronarnog bajpasa je 2,7%, dok u ACIBADEM zdravstvenoj grupi iznosi 1%.

Šta je “Euroskor”?

Rizici koji se javljaju kod hirurških intervencija manje ili više se povećavaju kada se obavljaju na sledećim kategorijama pacijenata: starijim ljudima, pacijentima koji su doživeli srčani udar, onima koji su prethodno imali operacije srca, onima koji imaju smetnje kod kontrahovanja i pravilnih otkucaja srca, probleme sa funkcionisanjem bubrega, jetre i pluća, kao i kod dijabetičara. Postoje razni načini iskazivanja rezultata procene rizika koje pacijent može da ima kod izvođnja hirurških intervencija, objektivno uzimajući u obzir sve faktore rizika. Većina zemalja i zdravstvenih institucija najčešće koristi sistem bodovanja koji primenjuje „Euroskor“.

Sveobuhvatna nega

Naši centri pružaju zdravstvene usluge visokog standarda iz oblasti kardiovaskularne hirurgije za odrasle i decu.