Politika kvaliteta

//Politika kvaliteta
Politika kvaliteta 2017-10-03T18:54:13+00:00

qualityU zavisnosti od vrste raka i mesta gde se javlja, ova bolest može biti izlečena ako se otkrije na vreme i pravilno tretira. Pravilno lečenje, pre svega ono koje sprovode specijalizovani  profesionalci upotrebom najsavremenije tehnologije, može da pruži veoma značajnu podršku pacijentima. Važno je i to da obolela osoba treba da prođe kroz dug i komplikovan proces lečenja. Zato zdravstvene ustanove moraju da pruže najznačajniju podršku pacijentima, da uposle iskusno specijalizovano osoblje, i da poseduju najsavremenije uređaje i tehnologije. Vodivši se ovim načelima, Acıbadem zdravstvena grupacija je preuzela velike korake ka lečenju i tretiranju kancera.

Isti kvalitet usluge u svim bolnicama

U šest bolnica Acıbadem zdravstvene grupacije, lečenje se vrši najsavremenijim uređajima iz oblasti onkologije. Ovi centri su: Acıbadem Maslak i Acıbadem Kozyatağı u Istanbulu, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana, Acıbadem Kayseri i Acibadem Atakent. Usluge lečenja raka, koje je prvobitno omogućavala samo bolnica Acıbadem Kozyatağı, proširene su na centre za radioterapiju u koje je puno investirano u kratkom vremenskom periodu. Podjednako visok nivo usluga obezbeđen je u svim radioterapijskim centrima, koji su danas dostupni u okviru šest bolnica naše zdravstvene grupacije.

Simultano nadgledanje lečenja u svim centrima

Zahvaljujući specijalnoj medicinskoj mreži uspostavljen je takav sistem u svim bolnicama da su centri u stanju da prate jedni druge. To znači da stručnjaci imaju mogućnost da prate proces lečenja i u praksi vide primenu tretmana koji im je potreban za određenog pacijenta. Što više specijalista prati tretman istog pacijenta, veća je mogućnost napraviti njegovu standardizaciju.

Primena multidisciplinarne metode

Acibadem-UniversityU Acıbadem centrima stručnjaci iz različitih oblasti zajedno sarađuju u lečenju obolelih. Okupljeni u okviru  “Saveta za tumore” i u skladu sa multidisciplinarnim pristupom, oni imaju mogućnosti da dele mišljenja kako bi se došlo do tačne dijagnoze i lečenja. Održavaju se odvojene konsultacije za svakog pacijenta, a svaki stručnjak daje svoje mišljenje u okviru svojih polja spesijalističke medicine. U skladu sa ovim savetima pacijentu se određuje najbolji tretman.